Blog

  • Blog

Vakantie

Recupereren betekent op krachten komen of terwijl Vakantie!

Terugkijkend op het afgelopen halfjaar kan ik niets anders schrijven dan wat een bijzondere periode was dit. In mijn gevoel heb ik echt de enige juiste beslissing genomen om mijn praktijk niet te sluiten toen 12 maart de intelligente Lock-down werd afgekondigd maar gewoon door te blijven werken ten tijde van de Coronacrisis.

Lees meer: Vakantie

Oude liefde roest niet

Oude liefde roest niet

In het  jaar 2000 nam ik definitief afscheid in het maken van muziek, dacht ik toen. En ik dacht, ik hang mijn gitaar nu voorgoed aan de wilgen. Ik sloeg een nieuwe weg in en begon aan een studie Onorthodox coachen, vervolgde mijn ontwikkeling met een studie Toegepaste Psychologie, een opleiding Positieve Psychologie en vorig jaar ronde ik een vierjarige opleiding tot Contextueel Therapeut af aan de Nagy AcademieEind dit jaar start ik met een training EMDR.

Ik luister nog steeds vaak muziek,

Lees meer: Oude liefde roest niet

laatste blog over het werken ten tijde van Covid-19

Mijn laatste blog over het Werken ten tijde van covid-19. Vandaag kijk ik terug op een iets kortere werkweek zaterdag heb ik vrij genomen. Deze afgelopen week had ik één intakegesprek en wederom geen afzeggingen. In mijn gevoel heb ik echt de enige juiste beslissing genomen om mijn praktijk niet te sluiten toen 12 maart de intelligente lock-down werd afgekondigd maar gewoon door te blijven werken ten tijde van de Coronacrisis.

Lees meer: laatste blog over het werken ten tijde van Covid-19

Gezin van herkomst

Gezin van herkomst

Het gezin van herkomst is het gezin waarin je geboren bent en waarin je welkom werd geheten in het leven van je vader en moeder, die jij als eerst geborene tot ouder hebt gemaakt. Als er dan broers en zussen geboren worden schuif je op met je stoel en ben je geen enig kind meer, je positie veranderd je bent het oudste kind geworden. 

Lees meer: Gezin van herkomst

Werken ten tijde van

Vandaag kijk ik terug op een zeer volle werkweek met drie nieuwe intakegesprekken en geen afzeggingen. In mijn gevoel heb ik de juiste beslissing genomen om mijn praktijk niet te sluiten maar door te werken ten tijde van de Coronacrisis. Ik kan me ook prima houden aan de RIVM-richtlijnen.

Lees meer: Werken ten tijde van

Je vindt mij op

Openingstijden

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag en woensdag: 19:00 - 22:00
  • Donderdag: 10:00 - 18:00 en 19:00 - 21:00
  • Vrijdag: 9:00 - 17:00
  • Zaterdag: 9:00 - 17:00
  • Zondag: gesloten
Copyright © 2019 Bosch Coaching. Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeling en design Joomlapartner
| Realisatie door Joomlapartner