Skip to main content
  • Behandeling van negatief
    zelfbeeld bij Psycholoog
    Arnhem

    Centraal in al mijn behandelingen staat het
    welbevinden vergroten van het individu, jij dus!

Heb je weinig zelfvertrouwen? Vind je jezelf niet goed genoeg? Je bent niet de enige!

Negatief zelfbeeld

In je vroege jeugd ontwikkel je je zelfbeeld. Je omgeving bepaalt voor een groot deel hoe je over jezelf gaat denken. Wanneer dat wat anderen in jouw omgeving tegen jou zeiden weinig positief was, is dat een voedingsbodem voor een negatief zelfbeeld. Je kreeg bijvoorbeeld vaak kritiek, werd gepest of moest het altijd beter doen.

Kijk je niet al te rooskleurig naar jezelf?

We willen allemaal goed genoeg zijn. Met een negatief zelfbeeld is je eigenwaarde echter ver zoek. Jezelf waarderen lukt dan niet.

Wanneer je in je volwassen leven nog steeds weinig of geen zelfvertrouwen hebt, kan dit behoorlijk in de weg zitten. Ook al krijg je complimenten, ook al zeggen mensen dat je goed bent; ergens hecht je nog waarde aan die negatieve overtuiging van niet goed genoeg zijn.

Hulp bij Psycholoog Arnhem

Wil je daar diep van binnen nu wel eens van af? Dan is het tijd om die negatieve overtuiging om zeep te helpen en jezelf te gaan waarderen. Zelfwaardering en acceptatie helpen je een positiever beeld van jezelf op te bouwen en afscheid te nemen van het negatieve zelfbeeld. Je voelt je hierdoor gelukkiger, komt beter tot je recht en kunt een fijner mens zijn.

Ik help jou graag bij je negatieve zelfbeeld op te lossen. Ik heb als ervaren psycholoog al vele cliënten mogen helpen naar meer eigenwaarde, meer zelfwaardering en naar een positievere kijk op henzelf.

Heb je nog een vraag over de behandeling van een negatief zelfbeeld?

Accepteer vóór het invullen eerst cookies om de spamcontrole uit te voeren

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Gevonden wat je zocht?