Ben je tevreden over wat ik voor je heb kunnen doen, wil je dan een review op Google schrijven?

Reviews

De diversiteit van mijn klantenkring maakt dat ik mij professioneel blijf ontwikkelen als Psycholoog.
Ik ben dankbaar dit werk te kunnen doen en geniet van de intensiteit ervan.
Mark Bosch

Reviews via email

De spiegel die Mark voorhoudt kan soms zeer confronterend zijn

Mark heeft ons geholpen om tijdens en na een heftige periode in onze relatie, ons geluk, vertrouwen en focus weer in elkaar te vinden. Vooraf hebben we een duidelijke hulpbehoefte kunnen aangeven waarna Mark ons d.m.v. een aantal gesprekken in de juiste richting heeft kunnen zetten. Wat ik heel bijzonder vind is dat Mark onderwerpen aanhaalt die ogenschijnlijk niks met het probleem te maken heeft maar wanneer je er meer aandacht aan besteedt absoluut een factor van invloed kunnen zijn. Dit helpt om zaken breder te trekken en jezelf en elkaar anders te bekijken.
De spiegel die Mark voorhoudt kan soms zeer confronterend zijn maar toch een verademing en een eyeopener die je op dat moment even nodig kunt hebben. 
Gesprekken worden gevoerd met een rust, kalmte, respect en absoluut ook een dosis humor als daar ruimte voor is en mocht je dat willen.
Nogmaals heel erg bedankt voor jouw hulp en jouw begeleiding.
A en M | 19 mei 2019

Mark wist de vinger meteen op de zere plek te leggen

Hij is erg doortastend en aandachtig. Hij wist zelfs nog dat we elkaar 5 jaar geleden al eens hadden ontmoet tijdens een tarotkaartensessie op Theater Avenue.
De tips en adviezen over hoe ik op een andere manier kan kijken naar en reageren op dingen hebben mij inzicht gegeven en gezorgd dat ik nu rustiger ben. 
Zijn contextuele aanpak was voor mij en mijn gezin van herkomst helend. Ik wist zelf wel wat ik nodig had maar had soms net dat zetje nodig. Dat wist Mark te geven.
Nicole van der Linden | 15 mei 2019

Mijn Ervaring

Toen ik voor het eerst langs kwam was ik nogal zenuwachtig en ik had mijn twijfels of ik dit wel moest doen, maar in het eerste gesprek bleek dit mee te vallen ik werd vriendelijk verwelkomd en eigenlijk elk gesprek wat volgde begon altijd heel ontspannend met een kopje koffie en een glas water en we rolde als het waren geleidelijk de sessie in.
Ik kreeg niks voorgeschoteld waarmee ik bedoel te zeggen dat er niet een diagnose word gemaakt voor je en dit moet je er aan doen, maar je gaat samen kijken “oké wat is er nou precies aan de hand en hoe kun jij dit oplossen”. Dit geeft een hele open sfeer. Dit heeft me erg geholpen en ik ben blij dat ik toch ben gegaan die eerste keer, ondanks de zenuwen en de twijfels.”
Anoniem | 12 jan 2019

Dankbaar voor de sessies

“Ik ben Mark dankbaar voor de sessies die wij hebben gehad. Het heeft mijn helderheid geven in mijn situatie.Het gaat steeds beter met ons met het advies en begeleiding die wij van Mark hebben gehad komen wij er zeker. Het was zeker de moeite waar om 3uurtjes te reizen per ontmoeting. Wat ik een pluspunt vindt is dat je na de sessies met eventuele vragen nog bij Mark terecht kan.”
A&D | Almere | 3 jan 2018

Een betrokken therapeut

“Ik heb Mark leren kennen als een betrokken therapeut. Tijdens onze gesprekken voelde ik me gehoord en begrepen en heb me altijd heel vrij gevoeld om mijn verhaal te vertellen. Ik zou Mark zeker aanbevelen.”
Margot | Arnhem | 16 okt 2017

Een goede therapeut

“Een goede therapeut, luistert, kijkt naar lichaamstaal en doorziet cliënten. Geeft goede feedback en is deskundig.”
Karin | Renkum | 15 aug 2017

Ik ervaar nu meer rust

“Zat vast met werk en vooral hoe beter te delegeren en mensen zelfstandig zaken op te laten pakken. Angst om conflicten aan te gaan, gaf mij juist veel stress. Mark liet me op een zeer heldere manier inzicht krijgen in de onderliggende processen en hoe ik mijn gedrag aan zou kunnen passen.
Na een aantal sessies werden zaken een stuk helderder en begon de verandering in mijn eigen gedrag positieve effecten op te leveren, waardoor ik nu meer rust ervaar. Mark heeft mij enorm goed geholpen om mijn zwakke plekken te ontdekken en te verbeteren”
Anoniem | Wageningen | 3 apr 2017

Meer in balans

“De gesprekken met Mark hebben mij meer (in) balans gebracht”
Anoniem | Arnhem | 26 mrt 2017

Erg prettig

“Mark Bosch is een erg prettige man om mee te praten. Hij geeft je de tijd en ruimte om je verhaal kwijt te kunnen en weet hier ongehaast maar competent mee om te gaan.”
Lex | Arnhem | 10 apr 2017

Een zeer betrokken coach

“Ik heb Mark ervaren als een zeer betrokken coach, die scherp ziet, helder communiceert, maar ook kritisch meekijkt en denkt met de dingen waar je tegenaan loopt. Mark heeft een prettige wijze van feedback geven, hij kan jouw verhaal terugbrengen naar de kern en is niet bang om je een spiegel voor te houden.
Mark straalt rust en vertrouwen uit, iemand bij wie je je op je gemak voelt, die je ruimte geeft om te ontdekken. Een ervaren coach qua kennis en levenservaring. En gewoon een prettig iemand om tegenover je te hebben en je verhaal bij te kunnen doen.”
Marieke | Utrecht | 14 mrt 2017

We zijn Mark heel erg dankbaar

“Na jarenlang een gelukkige relatie te hebben, kwam ons huwelijk in een maandenlange crisis, waarbij we bijna in scheiding lagen.
Mark heeft ons geholpen hier doorheen te komen door ons een onpartijdige spiegel voor te houden. Hij deed dit met begrip, humor, maar ook met doorvragen en zaken ter discussie te stellen.
Het resultaat is dat we beter met elkaar communiceren en dat we onze relatie nieuw leven hebben ingeblazen en er weer vertrouwen in hebben. We zijn hem heel erg dankbaar.”
M&T | Oosterbeek | 1 mrt 2017

De resultaten waren verbluffend

“Ik ben bij Mark terechtgekomen nadat het een poosje niet lekker liep op mijn werk als zorgverlener. Ik was vastgelopen en zag zelf geen oplossing meer. Door slim gebruik te maken van de positieve psychologie heeft Mark me laten zien dat ik veel meer kan dan ik dacht.
De resultaten waren verbluffend, mede door de hulp van Mark begin ik binnenkort aan een nieuwe uitdaging in het onderwijs. Ik heb er onwijs veel zin in! Mark heeft me het zelfvertrouwen gegeven om voor mezelf te kiezen en deze stap te maken.”
Carl | Arnhem | 26 feb 2017

Mijn enorme dank

“Het zo nu en dan moeilijk om terug te keren in gedachten en te spreken over mijn jeugd. Door het toch diep doorvragen van jou bekeek ik de “zaak” op een wat rustigere manier.
Wat voor mij heel belangrijk was, is het gevoel van jou richting mij van veiligheid, eerlijkheid en openheid. Zeker niet op de laatste plaats ben ik je gaan zien als een pracht mens. Je weet waar je over praat en je bent professioneel.
Een heel groot punt wat ik heb mogen en kunnen leren is: ik kan alleen zijn en ervaar dit ook als heel fijn, rijk, vrij en dus prettig. Deze ontdekking is eigenlijk de kracht van mijn persoontje geworden. Mijn enorme dank hiervoor!”
Edme | Ede | 31 jan 2018

Ik heb er weer zin in

“Een mogelijk standaard aanpak gelukkig snel weer de klapper in. Dat deed het voor mij. Als ondernemer op zoek geweest naar hulp te ontlasten en Mark gevonden.
Begrip voor mijn persoonlijke verhaal zonder rekening te (moeten) houden hoe verder omdat je weet dat het om jou gaat. Ook wel eens lekker. Niet te vaak maar wel nodig geweest.
Nu minder vol. Weer ruimte om in gedachte te schuiven. Leuk. Proberen het leuk te houden is een uitdaging. Ik heb er weer zin in. Bedankt Mark.”
Cor | 19 okt 2017

Zeer betrokken, flexibel, warm en zeer vakkundig

“Ik heb Mark leren kennen in een periode dat het zeer slecht me mij ging. Ik had meerdere psychologen (in het weekend) benadert en hij was de enige die mij meteen dezelfde dag heeft gebeld met de vraag of de hulp acuut nodig was.Dit was eigenlijk kenmerkend voor de manier waarop Mark werkt, zeer betrokken, flexibel (ik had in die tijd weinig geld en hij stelde voor om dan maar op huisbezoek te komen zodat hij geen ruimte hoefde te huren) en warm, daarnaast zeer vakkundig want binnen de kortste tijd ging het dankzij de gesprekken weer stukken beter met me. Ik kan Mark van harte aanbevelen!”
Anoniem | Arnhem | 2 sep 2017

Een aanrader

“Bij onze relatie therapie was na twee keer bij Mark te zijn geweest gelijk duidelijk waar de zere plek lag. En zijn adviezen hierover waren helder en duidelijk. Hiermee zijn we verder gegaan om in de toekomst gelukkiger te worden. Een aanrader dus bij veel twijfel in je leven en/of relatie.”
Fam. Borgers | Wijchen | 25 jul 2017

Fijne ervaring

“Betrokken therapeut die ontzettend veel investeert om het gewenste resultaat te behalen. Werkt o.a. ervaringsgericht en systeemgericht.”
Marcella | Arnhem | 26 jun 2017

Betrokken therapeut ik ervaar hem als eerlijk en direct

“Ik heb Mark als een hele constante en stabiele factor ervaren afgelopen jaren in mijn leven. Mark is integer en heeft en uitgebalanceerde mening over de gebeurtenissen.
Hij schroomt niet om te confronteren en dit doet hij op een veilige manier. Ik ervaar hem als eerlijk en direct.
Op een innemende manier volgt hij je en geeft je wijze inzichten.
Ik had een intense en zware tijd afgelopen jaren en hij heeft mij geholpen om hier wijzer en beter uit te komen.”
Anoniem | Arnhem | 12 mei 2017

Mark geeft je een gevoel van vertrouwen

“Ik heb me samen met mijn partner bij Mark aangemeld voor relatietherapie. Gedurende de therapie zijn mijn partner en ik dankzij Mark er achter gekomen wat we nu echt van elkaar vinden en hoe we over onze relatie denken.
Dat is mijns inziens met name het gevolg door de losse sfeer die Mark weet te creëren in gesprekken waarbij het toch gaat om serieuze zaken. Mark heeft een prettige, open uitstraling en geeft therapie waarbij, zo heb ik het althans ervaren, humor een belangrijke rol speelt, waardoor je niet het gevoel hebt dat je steeds een drempel over moet.
Hij geeft je een gevoel van vertrouwen en ik had vaak het idee dat ik na een sessie zo met hem de kroeg in zou kunnen lopen om nog een vervolg aan het gesprek te geven. Kortom, door de gesprekken met Mark zijn er zaken duidelijk geworden die anders waarschijnlijk nooit waren verteld en weten mijn partner en ik waar we staan en hoe we over elkaar denken.”
Herman | Arnhem | 21 mrt 2017

Mark wist precies waar ik tegen aan liep

“Mark wist precies waar ik tegen aan liep. Het enorme sociale leven, die je voorbij de 30 gewoon niet meer op dezelfde manier kan onderhouden. Plus ik voel vrij veel dingen aan en Mark maakte het voor mij duidelijk waarom ik grote groepen dan soms ook echt niet trek. Wat voor effect kan dit hebben op een vrij gevoelig persoon, en nog belangrijker: Hoe ga je er mee om?
Mark gaf mij bepaalde tips hoe ik beter naar mijn gevoel kan leren luisteren. Wat vind ik nou eigenlijk? En hoe krijg ik weer de energie terug die ik altijd heb gehad. Kortom: Nieuwe energie om verder te bouwen aan mijn bedrijf!”
Eefje | Doorwerth | 7 mrt 2017

Je vindt mij op

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag en woensdag: 19:00 - 22:00
  • Donderdag: 10:00 - 18:00 en 19:00 - 21:00
  • Vrijdag: 9:00 - 17:00
  • Zaterdag: 9:00 - 17:00
  • Zondag: gesloten
Copyright © 2019 Bosch Coaching. Alle rechten voorbehouden | Realisatie door Joomlapartner