Skip to main content

Ben je tevreden over wat ik voor je heb kunnen doen, wil je dan een review op Google schrijven?

Reviews

De diversiteit van mijn klantenkring maakt dat ik mij professioneel blijf ontwikkelen als Psycholoog.
Ik ben dankbaar dit werk te kunnen doen en geniet van de intensiteit ervan.
Mark Bosch

Reviews via email

Mark zorgt voor lucht en vertaling

In een tijd waarin wij elkaar volledig kwijt waren en niet meer dezelfde taal spraken, heeft Mark gezorgd voor een stukje lucht en vertaling. Door zijn directe aanpak en het kijken naar onderliggende oorzaken, hebben wij elkaar opnieuw leren kennen en geleerd waar onze valkuilen lagen. We hebben geleerd wat we van elkaar nodig hebben en hoe we sterker de toekomst in gaan. Daarnaast kan hij met humor luchtigheid brengen en helpt hij zaken in perspectief te zien.

Stel | 9 oktober 2023

Herkenning en een vertrouwd gevoel

Ik kwam bij Mark als laatste redmiddel voor mijn relatie. Het ging al enkele jaren niet goed omdat we de relatie hadden laten verslonzen. Er was veel stress en irritatie naar elkaar. Uiteindelijk heeft het de relatie niet kunnen redden omdat mijn gevoel al een poos weg was, en ik verliefd werd op iemand anders, maar we hebben wel geleerd van Mark waarom we ons op een bepaalde manier naar een partner gedragen. We zijn geneigd te voelen en te handelen naar wat we kennen vanuit het verleden. Na een paar gezamenlijke sessies heeft het ons als individu geholpen om een betere ouder te zijn en minder streng te zijn voor de andere ouder als er wat mis gaat. Om te kijken naar wat goed gaat ipv wat niet goed gaat.
Mark is goed in het de-escaleren van hoog oplopende emoties door de juiste vragen op het juiste moment te stellen en de zere angel eruit te halen.

Daarna heb ik nog een paar individuele sessies gevolgd om te werken aan mijn onzekerheid en daarmee samenhangende angstklachten. Ik voel mij gehoord en begrepen en ook Mark vertelt het nodige over zichzelf en waar hij zelf tegenaan liep. Dit geeft herkenning en een vertrouwd gevoel. Niet alles uit een boekje geleerd maar ook ervaringsdeskundige.
Al met al heeft het mij geholpen een betere moeder te zijn, duidelijker te communiceren en meer vertrouwen in mijzelf te hebben.

T. | 15 december 2022

Slechts enkele sessies bij Mark nodig

Op het moment dat ik met Mark contact zocht om hulp in onze relatie, had ik eigenlijk al de moed opgegeven. Het was voor mij dus een ultieme poging om de relatie te redden.
Mijn partner heb ik met deze actie eigenlijk voor het blok gezet. Óf deze laatste poging of stoppen.
I.t.t. mijn verwachting ging mijn partner mee en was geheel open over zijn gevoelens, levenservaringen en de dagelijkse gebeurtenissen.
De verschillen tussen ons, die veelal tot irritaties leidden, heb ik nu juist leren te waarderen.
A.d.h.v. de door ons ingebrachte voorbeelden, werden heel pragmatische vragen gesteld, wat veel helderheid gaf in de interacties en zelfreflecties.
Uitkomst, we willen met elkaar door en proberen bij discussies te kijken wat een oplossing kan zijn, zonder elkaar kort te doen.
Met slechts enkele sessies is dit resultaat bereikt en willen we dat verder samen uitwerken.

Dit had ik niet voor mogelijk gehouden.

Dank Mark.

P. te D. | 6 december 2022

EMDR

Pas geleden een EMDR therapie bij Mark gehad.
En ben zo blij met het resultaat!
Ik had dat veel eerder moeten doen.
Een echte aanrader.
Robin Teunissen | 30 november 2022

Het gaat heel goed met Sander en mij

Het lijkt wel of Mark ons door een bochtje geholpen heeft, waardoor alles tussen ons weer wat lucht heeft gekregen. Ieder van ons is persoonlijk door Marks coaching geraakt en in beweging gebracht. En dat doet ons samen, onze communicatie, onze betrokkenheid bij elkaar, ons gezin, ons 'alles' heel goed. Dat hebben we aan jou te danken, Mark!
Anke en Sander | 6 oktober 2021

De gesprekken met Mark waren behulpzaam

Bij Mark klopte ik aan vanwege mijn problemen met emoties: enerzijds het niet voelen ervan, maar soms juist een onwenselijke overload ervan.
De gesprekken met Mark waren behulpzaam. Ze brachten verheldering door mijn problematiek terug te voeren op mijn opvoeding en mijn rol binnen het gezin waarin ik opgroeide. Daarmee gaf Mark mij niet zozeer een oplossing als wel duiding. Dat was verhelderend. Mijn emotionele blokkade is hiermee nog niet opgelost, maar ik kan er wat milder naar kijken.
De oplossing hoop ik te vinden in een alternatieve route. Mark heeft daarover meegedacht.
Anoniem | 16 juli 2020

Mark heeft ons elkaar nog beter leren begrijpen

Mark heeft ons elkaar nog beter leren begrijpen, goede gesprekken laten hebben en uiteindelijk weer vertrouwen in elkaar leren hebben. Door dit vertrouwen kunnen we verder in onze relatie, durven we weer echte stappen te zetten. Dit hadden we zonder deze therapie nooit gedurfd.
Anoniem | 11 mei 2020

Mark heeft mij heel goed geholpen

Mark heeft mij heel goed geholpen.
Hij heeft mij gecoacht zowel in mijn persoonlijke vraagstukken alsook op werkgebied.
Dat was super. Hij is nuchter en doet dit ook met humor.
Ik vind dat ook belangrijk en fijn. Mark, bedankt.
Rik, Arnhem | 2 mei 2020

De spiegel die Mark voorhoudt kan soms zeer confronterend zijn

Mark heeft ons geholpen om tijdens en na een heftige periode in onze relatie, ons geluk, vertrouwen en focus weer in elkaar te vinden. Vooraf hebben we een duidelijke hulpbehoefte kunnen aangeven waarna Mark ons d.m.v. een aantal gesprekken in de juiste richting heeft kunnen zetten. Wat ik heel bijzonder vind is dat Mark onderwerpen aanhaalt die ogenschijnlijk niks met het probleem te maken heeft maar wanneer je er meer aandacht aan besteedt absoluut een factor van invloed kunnen zijn. Dit helpt om zaken breder te trekken en jezelf en elkaar anders te bekijken.
De spiegel die Mark voorhoudt kan soms zeer confronterend zijn maar toch een verademing en een eyeopener die je op dat moment even nodig kunt hebben. 
Gesprekken worden gevoerd met een rust, kalmte, respect en absoluut ook een dosis humor als daar ruimte voor is en mocht je dat willen.
Nogmaals heel erg bedankt voor jouw hulp en jouw begeleiding.
A en M | 19 mei 2019

Mark wist de vinger meteen op de zere plek te leggen

Hij is erg doortastend en aandachtig. Hij wist zelfs nog dat we elkaar 5 jaar geleden al eens hadden ontmoet tijdens een tarotkaartensessie op Theater Avenue.
De tips en adviezen over hoe ik op een andere manier kan kijken naar en reageren op dingen hebben mij inzicht gegeven en gezorgd dat ik nu rustiger ben. 
Zijn contextuele aanpak was voor mij en mijn gezin van herkomst helend. Ik wist zelf wel wat ik nodig had maar had soms net dat zetje nodig. Dat wist Mark te geven.
Nicole van der Linden | 15 mei 2019

Mijn Ervaring

Toen ik voor het eerst langs kwam was ik nogal zenuwachtig en ik had mijn twijfels of ik dit wel moest doen, maar in het eerste gesprek bleek dit mee te vallen ik werd vriendelijk verwelkomd en eigenlijk elk gesprek wat volgde begon altijd heel ontspannend met een kopje koffie en een glas water en we rolde als het waren geleidelijk de sessie in.
Ik kreeg niks voorgeschoteld waarmee ik bedoel te zeggen dat er niet een diagnose word gemaakt voor je en dit moet je er aan doen, maar je gaat samen kijken “oké wat is er nou precies aan de hand en hoe kun jij dit oplossen”. Dit geeft een hele open sfeer. Dit heeft me erg geholpen en ik ben blij dat ik toch ben gegaan die eerste keer, ondanks de zenuwen en de twijfels.”
Anoniem | 12 jan 2019

Dankbaar voor de sessies

“Ik ben Mark dankbaar voor de sessies die wij hebben gehad. Het heeft mijn helderheid geven in mijn situatie.Het gaat steeds beter met ons met het advies en begeleiding die wij van Mark hebben gehad komen wij er zeker. Het was zeker de moeite waar om 3uurtjes te reizen per ontmoeting. Wat ik een pluspunt vindt is dat je na de sessies met eventuele vragen nog bij Mark terecht kan.”
A&D | Almere | 3 jan 2018

Een betrokken therapeut

“Ik heb Mark leren kennen als een betrokken therapeut. Tijdens onze gesprekken voelde ik me gehoord en begrepen en heb me altijd heel vrij gevoeld om mijn verhaal te vertellen. Ik zou Mark zeker aanbevelen.”
Margot | Arnhem | 16 okt 2017

Een goede therapeut

“Een goede therapeut, luistert, kijkt naar lichaamstaal en doorziet cliënten. Geeft goede feedback en is deskundig.”
Karin | Renkum | 15 aug 2017

Ik ervaar nu meer rust

“Zat vast met werk en vooral hoe beter te delegeren en mensen zelfstandig zaken op te laten pakken. Angst om conflicten aan te gaan, gaf mij juist veel stress. Mark liet me op een zeer heldere manier inzicht krijgen in de onderliggende processen en hoe ik mijn gedrag aan zou kunnen passen.
Na een aantal sessies werden zaken een stuk helderder en begon de verandering in mijn eigen gedrag positieve effecten op te leveren, waardoor ik nu meer rust ervaar. Mark heeft mij enorm goed geholpen om mijn zwakke plekken te ontdekken en te verbeteren”
Anoniem | Wageningen | 3 apr 2017

Meer in balans

“De gesprekken met Mark hebben mij meer (in) balans gebracht”
Anoniem | Arnhem | 26 mrt 2017

Erg prettig

“Mark Bosch is een erg prettige man om mee te praten. Hij geeft je de tijd en ruimte om je verhaal kwijt te kunnen en weet hier ongehaast maar competent mee om te gaan.”
Lex | Arnhem | 10 apr 2017

Een zeer betrokken coach

“Ik heb Mark ervaren als een zeer betrokken coach, die scherp ziet, helder communiceert, maar ook kritisch meekijkt en denkt met de dingen waar je tegenaan loopt. Mark heeft een prettige wijze van feedback geven, hij kan jouw verhaal terugbrengen naar de kern en is niet bang om je een spiegel voor te houden.
Mark straalt rust en vertrouwen uit, iemand bij wie je je op je gemak voelt, die je ruimte geeft om te ontdekken. Een ervaren coach qua kennis en levenservaring. En gewoon een prettig iemand om tegenover je te hebben en je verhaal bij te kunnen doen.”
Marieke | Utrecht | 14 mrt 2017

We zijn Mark heel erg dankbaar

“Na jarenlang een gelukkige relatie te hebben, kwam ons huwelijk in een maandenlange crisis, waarbij we bijna in scheiding lagen.
Mark heeft ons geholpen hier doorheen te komen door ons een onpartijdige spiegel voor te houden. Hij deed dit met begrip, humor, maar ook met doorvragen en zaken ter discussie te stellen.
Het resultaat is dat we beter met elkaar communiceren en dat we onze relatie nieuw leven hebben ingeblazen en er weer vertrouwen in hebben. We zijn hem heel erg dankbaar.”
M&T | Oosterbeek | 1 mrt 2017

De resultaten waren verbluffend

“Ik ben bij Mark terechtgekomen nadat het een poosje niet lekker liep op mijn werk als zorgverlener. Ik was vastgelopen en zag zelf geen oplossing meer. Door slim gebruik te maken van de positieve psychologie heeft Mark me laten zien dat ik veel meer kan dan ik dacht.
De resultaten waren verbluffend, mede door de hulp van Mark begin ik binnenkort aan een nieuwe uitdaging in het onderwijs. Ik heb er onwijs veel zin in! Mark heeft me het zelfvertrouwen gegeven om voor mezelf te kiezen en deze stap te maken.”
Carl | Arnhem | 26 feb 2017

Meer verbonden zijn met de mensen om mij heen

Na de eerste sessie kwam ik er al achter dat de emoties die ik ervoer (angst, onzekerheid, frustratie, stress, woede) niet altijd het gevolg waren van de alledaagse uitdagingen, maar van een complex familiesysteem dat minstens drie generaties terug een spoor van gedragspatronen had aangelegd. Sessie na sessie heeft Mark mij geleerd hoe ik autonomer en tegelijkertijd meer verbonden kon zijn met de mensen om mij heen, wat in veel gevallen een verdieping van de familiale, vriendschappelijke en romantische relaties teweeg heeft gebracht. Een transformatief proces die zowel de innerlijke als sociale wereld in significante vorm verbeterd heeft.

Nick | Arnhem | 15 januari 2024

Sessies bij Mark als helpend ervaren

De sessies bij Mark Bosch heb ik als helpend ervaren. Hij helpt je de zaken op een rijtje te zetten. Verder plaatst hij een en ander in een perpectief van het gezin waarin je bent opgegroeid en je voorouders. Mark luistert goed en zorgt voor een open sfeer.
Hij geeft bruikbare tips voor communicatie en geeft daarmee steun. Met een opgelucht gevoel kwam ik steeds bij hem vandaan.

Femke | 4 september 2023

Meer mijn eigen mening kenbaar maken

Wat ik tijdens de sessies heb geleerd is dat ik meer mijn eigen mening kenbaar moet maken en bij conflicten mij minder conflictvermijdend op moet stellen.
Door mij conflictvermijdend op te stellen heb ik regelmatig gemerkt dat ik dan later regelmatig in situaties terecht kwam waarvan ik mij dan af vroeg of ik dat wel wilde.
Ik ging veelal mee in de wil van een ander om gezeur te voorkomen met het resultaat dat ik dan zelf met de problemen bleef zitten.
Door aan mijn eigen mening vast te houden lijdt dat wel eerder tot conflicten maar dat moet dan maar. 
KH | 6 december 2022

De liefde hervonden

Door Mark hebben wij gezien waar en op welk moment wij verkeerd met elkaar communiceerden.
Dit had meerdere oorzaken, met als gevolg dat veel onbegrip en frustratie zich opstapelde en werd versterkt door een onjuiste toenadering tot elkaar. Mark heeft ons laten zien waar de pijnpunten lagen in onze communicatie en ook heeft hij geholpen om de momenten van verkeerde communicatie helder in kaart te brengen. Dit heeft bij ons voor veel verheldering gezorgd. In de loop van de therapiesessies merkten wij enorme groei en bij onszelf en naar elkaar toe. Daarnaast kregen we een steeds beter beeld van ons eigen gedrag en onze inbreng tijdens conflicten, waardoor we hier sneller uitkwamen of later zelfs helemaal niet in conflict raakten. Het tijdig inzien van onze inbreng en onze valkuilen in de communicatie, plus de handvatten om beter elkaar aan te spreken heeft ons enorm geholpen. We zijn Mark dankbaar dat hij ons heeft begeleid, door en uit een moeilijke tijd.
P & A | 15 oktober 2021

Ik heb Mark mogen leren kennen als therapeut, coach en sparringpartner

De kracht van Mark is dat hij veel maar vooral goede vragen stelt om je uiteindelijk te laten groeien als persoon / partner. Hij heeft geduld op de momenten dat het nodig is, hij stuurt bij wanneer het kan, hij confronteert om je te laten inzien dat er meer is dan je eigen visie. Vooral bij serieuze beladen onderwerpen zoekt hij aansluiting vanuit zijn grote empathisch vermogen. Je voelt meteen zijn oprechtheid en creëert een vertrouwensband. Mark zorgt voor balans en verfrissing waarbij hij soms onverwacht een grapje kan maken om de lading even in een ander daglicht te zetten. Dit zorgt tijdens intense sessies voor een beetje ontspanning wat ten goede komt van het gehele proces. Mark heeft mijn blinde vlekken zichtbaar kunnen maken door mij als mens centraal te stellen. Ik weet waar ik in kan groeien en waar mijn kwaliteiten liggen. Dit heeft mij gebracht waar ik vandaag de dag sta, met volle overtuiging kan ik daarom aangeven dat het voor mij de “financiële” investering 100% waard is. Tot de dag van vandaag denk ik vaak genoeg terug aan Mark aangezien ik de gekregen handvatten zo goed als dagelijks met succes inzet.
Denny B | 3 oktober 2021

Gezinstherapie vader, moeder, dochter, zoon.

De kinderen hebben samen het initiatief genomen.

Aanleiding: grote liefde voor elkaar, maar door onbegrepen mechanismen verwarring, verwijdering en onbegrip.
Resultaat: aannames (het grote gif) zijn verbannen, daarvoor in de plaats zijn vragen gekomen die wederzijds opening bieden tot eerlijke en niet versluierde communicatie met begrip voor en interesse in elkaar als gevolg – een nieuwe start en vol vertrouwen met elkaar op pad.

Dochter
De gezinstherapie bij Mark heb ik ervaren als een intens maar positief proces. Er was een veilige sfeer, er was overal ruimte voor. De manier waarop Mark dit deed met ons vieren was erg prettig. Ook confronterend, soms is dat op het moment minder leuk. Maar achteraf gezien vind ik het erg fijn dat er geduwd bleef worden op de pijnlijke plekken. Zodat dat de mogelijkheid kreeg bespreekbaar te worden. Het enthousiasme voor de contextuele aanpak is blijven hangen. Bedankt voor dit proces!

Moeder
De familietherapie was voor mij een grote eye-opener en bewustwording m.b.t. mijn eigen gedragspatronen als ouder, die onbedoelde effecten op mijn kinderen hebben. We hebben geleerd om transparanter met elkaar te communiceren, minder gebaseerd op aannames. Dit dankzij Mark, die dat op een zowel confronterende als respectvolle wijze begeleidde met een resultaat waar we allemaal blij mee zijn.

Vader
Deze therapie is het mooiste cadeau van mijn leven: ik heb mijn kinderen terug én ik heb de moed gekregen om nader naar mezelf op zoek te gaan. Met de contextuele aanpak leer je jezelf en de patronen in je eigen gezin via de U-bocht langs je ouders en hún sores en gezinssituaties inzien, herkennen en begrijpen. Je ouders hebben alle goeds met je voor, ik hetzelfde met mijn kinderen – en toch gaan er dingen mis zonder dat je het weet. Nu snap ik mijn ouders en mezelf én mijn kinderen. Niemand heeft schuld. Iedereen doet zijn best. Onze negatieve patronen zijn opgespoord en doorbroken en vervangen door eerlijke en open communicatie. Wát een opluchting, wát een vreugde! Dit zou iedereen moeten doen . .
Peter-Paul | 17 juli 2020

Dankbaar

Mark, heeft humor waardoor het relativerend werkt tijdens de gesprekken. De koffie/thee zijn smaakvol en draagt bij aan een fijne sfeer. De gesprekken zijn zinvol en relevant om te zorgen dat je leert kijken vanuit een 'ander' perspectief. Dankbaar.
Maria Rijks | 2 juli 2020

Mark heeft mij geweldig geholpen

Na het verlies van mijn vrouw bood Mark mij het luisterend oor waar ik zo’n behoefte aan had. Ook hielp hij mij met rouwverwerking. Ik heb daardoor Mark leren kennen als een deskundige en bijzonder vriendelijke gesprekspartner, die heel goed theoretische psychologische kennis weet te onderbouwen met ongelooflijk veel levenservaring en mensenkennis. Hij heeft echt passie voor zijn vak. Daarmee is de coaching en begeleiding van Mark niet alleen heel doeltreffend, maar ook erg interessant. Mark hielp mij om vanuit een nieuw perspectief naar mijzelf te kijken en om de energie te vinden om weer aan positieve veranderingen te werken. Mark hartstikke bedankt!
Anoniem | 17 mei 2020

Ik raad Mark van harte aan!

Mark zijn open, betrokken en doelgerichte manier van werken heeft ervoor gezorgd dat ik meer inzicht in mijzelf en mijn problemen heb.
Aan iedereen die hulp nodig heeft wat betreft zijn of haar loopbaan raad ik Mark van harte aan!
Anoniem | 5 mei 2020

Mijn enorme dank

“Het zo nu en dan moeilijk om terug te keren in gedachten en te spreken over mijn jeugd. Door het toch diep doorvragen van jou bekeek ik de “zaak” op een wat rustigere manier.
Wat voor mij heel belangrijk was, is het gevoel van jou richting mij van veiligheid, eerlijkheid en openheid. Zeker niet op de laatste plaats ben ik je gaan zien als een pracht mens. Je weet waar je over praat en je bent professioneel.
Een heel groot punt wat ik heb mogen en kunnen leren is: ik kan alleen zijn en ervaar dit ook als heel fijn, rijk, vrij en dus prettig. Deze ontdekking is eigenlijk de kracht van mijn persoontje geworden. Mijn enorme dank hiervoor!”
Edme | Ede | 31 jan 2018

Ik heb er weer zin in

“Een mogelijk standaard aanpak gelukkig snel weer de klapper in. Dat deed het voor mij. Als ondernemer op zoek geweest naar hulp te ontlasten en Mark gevonden.
Begrip voor mijn persoonlijke verhaal zonder rekening te (moeten) houden hoe verder omdat je weet dat het om jou gaat. Ook wel eens lekker. Niet te vaak maar wel nodig geweest.
Nu minder vol. Weer ruimte om in gedachte te schuiven. Leuk. Proberen het leuk te houden is een uitdaging. Ik heb er weer zin in. Bedankt Mark.”
Cor | 19 okt 2017

Zeer betrokken, flexibel, warm en zeer vakkundig

“Ik heb Mark leren kennen in een periode dat het zeer slecht me mij ging. Ik had meerdere psychologen (in het weekend) benadert en hij was de enige die mij meteen dezelfde dag heeft gebeld met de vraag of de hulp acuut nodig was.Dit was eigenlijk kenmerkend voor de manier waarop Mark werkt, zeer betrokken, flexibel (ik had in die tijd weinig geld en hij stelde voor om dan maar op huisbezoek te komen zodat hij geen ruimte hoefde te huren) en warm, daarnaast zeer vakkundig want binnen de kortste tijd ging het dankzij de gesprekken weer stukken beter met me. Ik kan Mark van harte aanbevelen!”
Anoniem | Arnhem | 2 sep 2017

Een aanrader

“Bij onze relatie therapie was na twee keer bij Mark te zijn geweest gelijk duidelijk waar de zere plek lag. En zijn adviezen hierover waren helder en duidelijk. Hiermee zijn we verder gegaan om in de toekomst gelukkiger te worden. Een aanrader dus bij veel twijfel in je leven en/of relatie.”
Fam. Borgers | Wijchen | 25 jul 2017

Fijne ervaring

“Betrokken therapeut die ontzettend veel investeert om het gewenste resultaat te behalen. Werkt o.a. ervaringsgericht en systeemgericht.”
Marcella | Arnhem | 26 jun 2017

Betrokken therapeut ik ervaar hem als eerlijk en direct

“Ik heb Mark als een hele constante en stabiele factor ervaren afgelopen jaren in mijn leven. Mark is integer en heeft en uitgebalanceerde mening over de gebeurtenissen.
Hij schroomt niet om te confronteren en dit doet hij op een veilige manier. Ik ervaar hem als eerlijk en direct.
Op een innemende manier volgt hij je en geeft je wijze inzichten.
Ik had een intense en zware tijd afgelopen jaren en hij heeft mij geholpen om hier wijzer en beter uit te komen.”
Anoniem | Arnhem | 12 mei 2017

Mark geeft je een gevoel van vertrouwen

“Ik heb me samen met mijn partner bij Mark aangemeld voor relatietherapie. Gedurende de therapie zijn mijn partner en ik dankzij Mark er achter gekomen wat we nu echt van elkaar vinden en hoe we over onze relatie denken.
Dat is mijns inziens met name het gevolg door de losse sfeer die Mark weet te creëren in gesprekken waarbij het toch gaat om serieuze zaken. Mark heeft een prettige, open uitstraling en geeft therapie waarbij, zo heb ik het althans ervaren, humor een belangrijke rol speelt, waardoor je niet het gevoel hebt dat je steeds een drempel over moet.
Hij geeft je een gevoel van vertrouwen en ik had vaak het idee dat ik na een sessie zo met hem de kroeg in zou kunnen lopen om nog een vervolg aan het gesprek te geven. Kortom, door de gesprekken met Mark zijn er zaken duidelijk geworden die anders waarschijnlijk nooit waren verteld en weten mijn partner en ik waar we staan en hoe we over elkaar denken.”
Herman | Arnhem | 21 mrt 2017

Mark wist precies waar ik tegen aan liep

“Mark wist precies waar ik tegen aan liep. Het enorme sociale leven, die je voorbij de 30 gewoon niet meer op dezelfde manier kan onderhouden. Plus ik voel vrij veel dingen aan en Mark maakte het voor mij duidelijk waarom ik grote groepen dan soms ook echt niet trek. Wat voor effect kan dit hebben op een vrij gevoelig persoon, en nog belangrijker: Hoe ga je er mee om?
Mark gaf mij bepaalde tips hoe ik beter naar mijn gevoel kan leren luisteren. Wat vind ik nou eigenlijk? En hoe krijg ik weer de energie terug die ik altijd heb gehad. Kortom: Nieuwe energie om verder te bouwen aan mijn bedrijf!”
Eefje | Doorwerth | 7 mrt 2017