• Bedrijfscoaching bij
  Bosch-Coaching

  Onderzoeken waar de knelpunten liggen!

Bedrijfscoaching bij psycholoog Mark Bosch van Bosch-Coaching

Bedrijfscoaching Mark Bosch

Stel je voor: alles loopt op rolletjes in jouw organisatie. Medewerkers zitten lekker in hun vel, komen goed tot hun recht, benutten hun kwaliteiten en presteren optimaal. De resultaten van je organisatie zijn beter dan ooit. Is deze situatie op dit moment actueel in jouw onderneming? Dan heb je het goed voor elkaar. Gefeliciteerd en wees trots. Of is het niet helemaal de afspiegeling van hoe het er op dit moment voorstaat? Ben je meer bezig met hoe het beter kan, anders, meer in harmonie of op elkaar afgestemd? Lees dan vooral verder.

Bedrijfscoaching

Is er behoefte aan een helicopterview om te onderzoeken waar de knelpunten liggen, op de werkvloer, bij de directie of in de algehele organisatie? Is er de noodzaak iets te willen doen aan die knelpunt ervaringen en wil je daar inzicht in krijgen en anders leren kijken? Bedrijfscoaching helpt je vóóruit als je aanloopt tegen knelpunten, blokkades of stagnaties in je bedrijf. Situaties worden er altijd beter van. Er ‘iets aan doen’ roept in de regel vragen op, weerstand misschien. Met behulp van een bedrijfscoach ontvang je steun en begeleiding op de weg naar dingen-anders-doen om het bedrijf er beter van te laten worden; op de weg naar verandering.

Helicopterview

Ik ben Mark Bosch - bedrijfscoach en psycholoog bij Bosch Coaching – en heb die helicopterview. Dat overzicht dat jij of de leidinggevende in het bedrijf soms wel eens mist. Of het nou om ingewikkelde of minder ingewikkelde kwesties gaat. Als buitenstaander kijk ik op een neutrale manier naar werkprocessen en medewerkers. Daarvoor zijn verschillende manieren in te zetten. Bijvoorbeeld vanuit de context, het inzetten van een SWOT (Strenght, Weakness, Opportunities, Threats) analyse, een 360 graden feedback of via een onorthodoxe verfrissende aanpak. Samen kijken we welke manier het beste bij de organisatie past. De knelpunten die we tegenkomen vormen kansen tot groei en verbetering.
Wat er nodig is of helpend, brengen we in kaart met een plan van aanpak. Dit plan van aanpak vormt de basis van waaruit we aan de slag gaan. Individueel en in teamverband, net wat er nodig of gewenst is. Met een plan en een doel voor ogen werken we aan verbetering, groei, optimalisering of naar een team waar iedereen bij wil horen.

Nieuwsgierig? Laten we een verkennend gesprek inplannen.

En het resultaat?

Bedrijfscoaching inzetten maakt je als leider bewuster, maar ook de medewerkers in je organisatie voelen zich meer gezien en gehoord. Zij worden zich bewuster van hun taken, verantwoordelijkheden én kwaliteiten. Het belangrijkste effect is:

 • Teamgenoten weten beter van elkaar wie wat doet
 • Men durft elkaar aan te spreken en feedback te geven op een constructieve manier
 • In het team is er meer verbinding tussen collega’s
 • De resultaten en de sfeer zijn goed

Misschien komt het geschetste ideaalbeeld dat hierboven beschreven staat wel inzicht. Dat zou mooi zijn, toch!?


Psycholoog Mark Bosch

Onderzoeken waar de knelpunten liggen. Psycholoog Mark Bosch van Bosch-coaching heeft die helicopterview waar jouw bedrijf behoefte aan heeft.

Heb je nog een vraag over Bedrijfscoaching? Of zou je graag meer willen weten?

Accepteer vóór het invullen eerst cookies om de spamcontrole uit te voeren

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Je vindt mij op

 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

 • Maandag: gesloten
 • Dinsdag en woensdag: 19:00 - 22:00
 • Donderdag: 10:00 - 18:00 en 19:00 - 21:00
 • Vrijdag: 9:00 - 17:00
 • Zaterdag: 9:00 - 17:00
 • Zondag: gesloten
Copyright © 2019 Bosch Coaching. Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeling en design Joomlapartner
| Realisatie door Joomlapartner