Skip to main content
  • Bedrijfscoaching bij
    Bosch-Coaching

    Onderzoeken waar de knelpunten liggen!

Bedrijfscoaching in Arnhem bij psycholoog Mark Bosch

Bedrijfscoach Mark Bosch

Stel je voor: alles loopt op rolletjes in jouw organisatie. Medewerkers zitten lekker in hun vel, komen goed tot hun recht, benutten hun kwaliteiten en presteren optimaal. De bedrijfsresultaten zijn beter dan ooit. Is deze situatie op dit moment actueel in jouw onderneming? Dan heb je het goed voor elkaar. Of is het niet helemaal de afspiegeling van hoe het er op dit moment voorstaat? Ben je meer bezig met hoe het beter kan, anders, meer in harmonie of op elkaar afgestemd? Lees dan vooral verder.

Bedrijfscoaching Arnhem

Is er behoefte aan een helicopterview om te onderzoeken waar de knelpunten liggen, op de werkvloer, bij de directie of in de algehele organisatie? Is er de noodzaak iets te willen doen aan die knelpunt-ervaringen en wil je daar inzicht in krijgen en anders leren kijken? 

Bedrijfscoaching helpt je vóóruit als je aanloopt tegen knelpunten, blokkades of stagnaties in je bedrijf. Situaties worden er altijd beter van. Er ‘iets aan doen’ roept in de regel vragen op, weerstand misschien. Met behulp van een bedrijfscoach ontvang je steun en begeleiding op de weg naar dingen-anders-doen om het bedrijf er beter van te laten worden.

Bedrijfspsycholoog

Als bedrijfscoach en psycholoog heb ik de helicopterview die jullie nodig hebben. Het overzicht dat jij of de leidinggevende in het bedrijf soms mist. Of het nou om ingewikkelde of minder ingewikkelde kwesties gaat; als buitenstaander kijk ik op een neutrale manier naar werkprocessen en medewerkers. Hiervoor zijn verschillende methoden in te zetten. Bijvoorbeeld vanuit de context, door een SWOT-analyse in te zetten, met behulp van 360-graden-feedback of via een onorthodoxe verfrissende aanpak. Samen kijken we welke manier het beste past bij de organisatie. De knelpunten die we tegenkomen, vormen kansen tot groei en verbetering.

Met een plan van aanpak brengen we in kaart wat precies gaat helpen. Dit plan vormt de basis van waaruit we aan de slag gaan. Individueel of in teamverband, net wat nodig of gewenst is. Met een plan en een doel voor ogen werken we aan verbetering, groei en optimalisering, of naar een team waar iedereen bij wil horen.

Nieuwsgierig? Laten we een verkennend gesprek inplannen.

En het resultaat?

Bedrijfscoaching inzetten maakt je als leider bewuster. Bovendien voelen de medewerkers in je organisatie zich meer gezien en gehoord. Zij worden zich bewuster van hun taken, verantwoordelijkheden én kwaliteiten. Het belangrijkste effect is:

  • Teamgenoten weten beter van elkaar wie wat doet.
  • Collega’s durven elkaar aan te spreken en constructieve feedback te geven.
  • In het team is er meer verbinding tussen collega’s.
  • De sfeer is prettig en de resultaten zijn goed.

Misschien komt het hierboven geschetste ideaalbeeld wel in zicht. Dat zou mooi zijn, toch!?


Psycholoog Mark Bosch

Onderzoeken waar de knelpunten liggen. Psycholoog Mark Bosch van Bosch-coaching heeft die helicopterview waar jouw bedrijf behoefte aan heeft.

Heb je nog een vraag over Bedrijfscoaching? Of zou je graag meer willen weten?

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer