Skip to main content
 • Werkwijze van
  Psycholoog Arnhem

  Centraal in al mijn behandelingen staat het
  welbevinden vergroten van het individu, jij dus!

Werkwijze van psycholoog Mark Bosch Arnhem

Het traject

Een traject bestaat uit een aantal gesprekken waarin ik jou opnieuw naar jezelf laat kijken. Je krijgt nieuwe inzichten en er komt een proces op gang. Belangrijke begrippen hierbij zijn bewustwording, ervaren en contact.

Ook zal je ervaren dat ik elke sessie zonder oordeel in stap. Vertrouwen en veiligheid staan voorop. Wat je met mij deelt en hoe de therapie verloopt, zijn strikt vertrouwelijk.

We kijken op meerdere niveaus naar jouw hulpvraag, klacht of probleem. Dit brengt veel aan het licht. Zo wordt inzichtelijk hoe we aan de slag kunnen gaan met jouw hulpvraag. En of er aanvullend werk nodig is, zoals het aanpassen van werk-, relatie- of leefomstandigheden.

Particulieren

Een kort traject is geschikt voor ondersteuning in een lastige periode. Dit traject ondersteunt je motivatie voor verandering. Dit kunnen één tot enkele sessies zijn.

Langdurige trajecten zijn vooral geschikt bij complexere problematiek. Net als bij een kortdurend traject, is dit traject gericht op meer motivatie naar voldoende levensgeluk. Een langdurig traject varieert van 1 tot 12 maanden en bestaat uit gesprekken en interventies.

Zowel een kortdurend als een langdurig traject bestaat uit een intakegesprek, een aantal vervolggesprekken en een afsluitend gesprek ter afronding. Alle gesprekken vinden plaats in de praktijk van Psycholoog Arnhem aan de Vijverlaan 30 in Arnhem.

Organisaties

Speelt er een vraagstuk of een probleem in de organisatie, en zijn er vragen waar medewerkers mee geconfronteerd worden en waarop antwoorden worden gezocht? Neem contact op voor de mogelijkheden met Mark Bosch, therapeut in Arnhem.

Personeel kampt bijvoorbeeld met vragen als:

 • Hoe moet ik verder na mijn ontslag?
 • Hoe krijg ik nieuw perspectief? In mijn werk loop ik vast, wat kan ik doen?

 • Haal ik wel voldoende uit mezelf met het werk wat ik doe?
 • Tot mijn pensioen dit werk blijven doen, wil ik dat?
 • Hoe moet ik verder na mijn ontslag?
 • Zaken die privé spelen wil ik in beweging krijgen, maar hoe?
 • Ik zit niet lekker in mijn vel, hoe kan ik dat veranderen?

Psycholoog Mark Bosch

Psycholoog Arnhem is inzetbaar voor coaching, therapie en begeleiding voor zowel kortdurende als langdurige trajecten. De wensen van de client en de problematiek van de klacht vormen het uitgangspunt bij het bepalen van het traject.

Heb je nog een vraag over mijn werkwijze? Of zou je graag meer willen weten?

Accepteer vóór het invullen eerst cookies om de spamcontrole uit te voeren

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer