Skip to main content
  • Behandeling van Depressie
    bij Psycholoog Arnhem

    Centraal in al mijn behandelingen staat het
    welbevinden vergroten van het individu, jij dus!

Is het donker om je heen en zie je alles nogal somber in? En dan niet een beetje somber maar heel somber.

Depressie

  • Is jouw roze bril volledig zoek?
  • En wil je niets liever dan die bril weer terug vinden?

De bril waardoor je positiever in het leven staat, positief naar jezelf kijkt én naar dat wat er in je leven gebeurt. De bril waardoor je alles zonniger ziet.

Vicieuze cirkel

Somber zijn geeft een vervelend gevoel, wat vervolgens weer het somber zijn versterkt. Zo zit je al gauw in een vicieuze cirkel. Door te blijven kijken zoals je nu kijkt, wordt het alleen maar erger.

Anders kijken en luisteren

Probeer anders te kijken, te luisteren en waar te nemen. Dat helpt. Als dat niet in je eentje lukt, neem dan eens contact op met een psycholoog. Gedachten hardop uitspreken werkt heel verhelderend. Wanneer iemand naar je luistert, is dat nog fijner. Grote kans dat je zelfs tips ontvangt over hoe je met jezelf en je depressie om kunt gaan. Dat zorgt ervoor dat je behoorlijk wat houvast krijgt om verder te komen. Misschien zelfs wel om afscheid te nemen van die depressie.

Hoe klinkt dat? Best hoopvol, toch?!

Veerkracht

Veerkracht, souplesse en kracht bouw je op door positiever naar de dingen in je leven te kijken. Jezelf goed te vinden zoals je bent, want ieder mens is goed zoals die is. Ook jij.

Depressief zijn

Depressie komt voor bij mensen in alle leeftijdsgroepen. Depressief zijn is heel begrijpelijk. Met alles wat er in de wereld gebeurt, in jouw leven maar vooral in jouw hoofd, valt het ook allemaal niet mee om je staande te houden. Dit onder ogen zien en erover praten kan je helpen om uit je depressie te stappen.

Hulp bij Psycholoog Arnhem

Ik behandel regelmatig mensen die lijden aan een depressie. Je bent niet alleen. Ben jij er klaar voor om de eerste stappen te zetten?

Heb je nog een vraag over de behandeling van Depressie?

Accepteer vóór het invullen eerst cookies om de spamcontrole uit te voeren

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Gevonden wat je zocht?