• Behandeling van Burn-out
  bij Psycholoog Arnhem

  Centraal in al mijn behandelingen staat het
  welbevinden vergroten van het individu, jij dus!

Zie je als een berg op tegen zaken waar je normaal gesproken je hand niet voor omdraait?

Burn-out en stress

Lijkt de drukte van jouw leven de overhand te nemen in alles wat je doet en zou je het liefst even van de aardbodem verdwijnen om weer tot bezinnen te komen?

Heb je langere tijd onder voortdurende spanning geleefd, gewerkt of je leven geleid?

Ben je een tijdlang druk geweest en was er tussen alle drukte door weinig tijd om tot rust te komen?

Spanning

Langdurig onder spanning of stress werken is niet goed voor ons als mens. Na spanning of stress is rust en relaxen juist enorm belangrijk. Daarmee komen lichaam en geest weer in balans. Dat voorkomt nog meer spanning of stress en in veel gevallen ook een burn-out.
Vergeet je dit omdat je te weinig tijd hebt – een vrij logische gedachte als je denkt alle tijd nodig te hebben voor werk of iets anders – dan ligt een burn-out al gauw op de loer. Fulltime stressen houdt geen mens lang vol.

Burn-out

Plof je bij voorkeur aan het einde van de dag op de bank omdat je helemaal uitgeput bent? Ben je vaak zo moe dat je niets meer kunt of wilt? Flinke kans dat een burn-out aan je voeten ligt. Burn-out zijn geeft een gevoel van uitgeblust zijn en voortdurend moe zijn. Regelmatig in tranen uitbarsten komt vaak voor. Maar de klachten die zich uiten als er sprake is van een burn-out zijn bij de één anders dan bij de ander.

Burn-out klachten zijn op te lossen en te voorkomen

Wanneer je te maken hebt met een burn-out betekent dit dat je lichaam een belangrijk sein geeft. Je hebt simpelweg teveel prikkels ontvangen en te weinig ont-stresst. Burn-out bied je daarmee ook de mogelijkheid om zaken anders aan te pakken, je leven anders in te richten. Zodat je burn-out verdwijnt en niet meer terugkomt. Mentale vitaliteit en voldoende zingeving liggen ten grondslag aan je goed en lekker voelen. Misschien ligt dit wel dichter bij dan je denkt.

Hulp daarbij is essentieel

Psycholoog Arnhem biedt de mogelijkheid voor hulp en ondersteuning bij burn-out en stressklachten, één van de meest voorkomende klachten momenteel. Regelmatig behandel ik mensen met burn-out klachten en stress in mijn praktijk.

Een behandeling helpt je te herstellen van een overspannenheid of burn-out en je leert teveel stress voorkomen in je leven. In enkele sessies ontdek je de oorzaken van jouw stress en leer je oplossingen zoeken die bij jou passen.

Heb je nog een vraag over de behandeling van burn-out?

Accepteer vóór het invullen eerst cookies om de spamcontrole uit te voeren

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Gevonden wat je zocht?

Je vindt mij op

 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

 • Maandag: gesloten
 • Dinsdag en woensdag: 19:00 - 22:00
 • Donderdag: 10:00 - 18:00 en 19:00 - 21:00
 • Vrijdag: 9:00 - 17:00
 • Zaterdag: 9:00 - 17:00
 • Zondag: gesloten
Copyright © 2019 Bosch Coaching. Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeling en design Joomlapartner
| Realisatie door Joomlapartner