• Behandeling van Burn-out
  bij Psycholoog Arnhem

  Centraal in al mijn behandelingen staat het
  welbevinden vergroten van het individu, jij dus!

Zie je als een berg op tegen zaken waar je normaal gesproken je hand niet voor omdraait?

Burn-out en stress

Lijkt de drukte van jouw leven de overhand te nemen in alles wat je doet en zou je het liefst even van de aardbodem verdwijnen om weer tot bezinning te komen?

Heb je langere tijd onder voortdurende spanning geleefd of gewerkt?

Ben je een tijdlang druk geweest en was er tussen alle drukte door weinig tijd om tot rust te komen?

Spanning

Langdurig onder spanning of stress werken is niet goed voor ons als mens. Na spanning of stress is rust en relaxen juist enorm belangrijk. Daarmee komen lichaam en geest weer in balans. Dat voorkomt nog meer spanning of stress en in veel gevallen ook een burn-out.

Vergeet je dit omdat je te weinig tijd hebt – een vrij logische gedachte als je denkt alle tijd nodig te hebben voor werk of iets anders – dan ligt een burn-out al gauw op de loer. Fulltime stressen houdt geen mens lang vol.

Burn-out

Een burn-out is eigenlijk een belangrijk sein van je lichaam. Je hebt simpelweg te veel prikkels ontvangen en te weinig ont-stresst. Een burn-out biedt je daarmee ook de mogelijkheid om zaken anders aan te pakken en je leven anders in te richten, zodat je burn-out verdwijnt. Mentale vitaliteit en voldoende zingeving liggen ten grondslag aan je goed en lekker voelen. En misschien ligt dit wel dichterbij dan je denkt.

Burn-out klachten zijn op te lossen en te voorkomen

Wanneer je te maken hebt met een burn-out betekent dit dat je lichaam een belangrijk sein geeft. Je hebt simpelweg teveel prikkels ontvangen en te weinig ont-stresst. Burn-out bied je daarmee ook de mogelijkheid om zaken anders aan te pakken, je leven anders in te richten. Zodat je burn-out verdwijnt en niet meer terugkomt. Mentale vitaliteit en voldoende zingeving liggen ten grondslag aan je goed en lekker voelen. Misschien ligt dit wel dichter bij dan je denkt.

Hulp bij Psycholoog Arnhem

Ik help je graag bij burn-out- en stressklachten. Regelmatig behandel ik mensen met burn-out-klachten en stress in mijn praktijk.

Een behandeling helpt je te herstellen van een overspannenheid of burn-out en je leert te veel stress in je leven te voorkomen. In enkele sessies ontdek je de oorzaken van jouw stress en leer je oplossingen zoeken die bij jou passen.

Heb je nog een vraag over de behandeling van burn-out?

Accepteer vóór het invullen eerst cookies om de spamcontrole uit te voeren

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Gevonden wat je zocht?

Je vindt mij op

 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

 • Maandag: gesloten
 • Dinsdag en woensdag: 19:00 - 22:00
 • Donderdag: 10:00 - 18:00 en 19:00 - 21:00
 • Vrijdag: 9:00 - 17:00
 • Zaterdag: 9:00 - 17:00
 • Zondag: gesloten
Copyright © 2019 Bosch Coaching. Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeling en design Joomlapartner
| Realisatie door Joomlapartner