Skip to main content

Vakantie

Geschreven op 04 juli 2020

Recupereren betekent op krachten komen of terwijl Vakantie!

Terugkijkend op het afgelopen halfjaar kan ik niets anders schrijven dan wat een bijzondere periode was dit. In mijn gevoel heb ik echt de enige juiste beslissing genomen om mijn praktijk niet te sluiten toen 12 maart de intelligente Lock-down werd afgekondigd maar gewoon door te blijven werken ten tijde van de Coronacrisis.

Het afgelopen halfjaar kijk ik ook terug op nog een bijzonder resultaat, het realiseren van een oude wens van mij persoonlijk, in het opnieuw opnemen van twee oude nummers, Oude liefde roest niet zogezegd.  De compositie, arrangement, opname productie en mix waren in handen van Tudor Rutjes Tudor Studio, m.m.v. Jerry van der Wolf. 'Hou op' van Area 51 copy link, te vinden op onder andere Spotify en iTunes ook op You tube met een clip gemaakt door mijn zoon Leendert van 10 jaar. 'Liefde is'  van Area 51 te vinden op onder andere Spotify en iTunes ook op You tube. Bijzonder dat beide nummers in de stilte van de Corona crisis zijn opgenomen in Arnhem. 

Nu alle maatregelen zijn versoepeld en alles weer langzaam op gang komt is voor mijn de tijd aangebroken om uit te zien naar een rustperiode. Te recupereren  (op krachten komen) van deze intensieve periode. Ik kijk zeer tevreden terug en mocht zoveel mooie contextuele interventies inzetten. Die het welbevinden van mensen vergroot door het helende effect van de ingezette interventies.

Het is mogelijk om mij te mailen tijdens mijn vakantie om een afspraak te maken voor na mijn vakantie. Mijn laatste werkweek voor de vakantie eindigt vandaag, zaterdag 4 juli het was wederom een zeer volle intensieve werkweek met zelfs nog één intakegesprek. En een volle agenda die wacht voor na mijn vakantie.

Deze week mocht ik opnieuw een 5 sterren google review ontvangen: “Mark, heeft humor waardoor het relativerend werkt tijdens de gesprekken. De koffie/thee zijn smaakvol en draagt bij aan een fijne sfeer. De gesprekken zijn zinvol en relevant om te zorgen dat je leert kijken vanuit een 'ander' perspectief. Dankbaar.”  Het raakt me elke keer opnieuw te lezen hoe mijn werk, in woorden omschreven door mijn klanten gewaardeerd worden met een review. Dank je wel Maria.

Opnieuw prachtige woorden, precies dat is wat mijn werk als psycholoog–coach maar bovenal contextueel therapeut zo intens maakt. Veel ontroerende momenten zijn met mij gedeeld, het afgelopen half jaar. Ik geniet van mijn werk, en het voelt als een voorrecht, een bijdrage te mogen leveren in het vergroten van het welbevinden van mijn klanten dat is wat voor mij, mijn werk als psycholoog-coach zo bijzonder maakt.

Nu rond ik de laatste zaken af en is de tijd aangebroken om samen met mijn gezin te gaan genieten van een welverdiende vakantie, om na mijn vakantie ontspannen en uitgerust er weer te kunnen zijn voor mijn klanten.

Ik wens eenieder een hele fijne zomervakantie toe!