Skip to main content

Prettige kerstdagen en een voorspoedig 2021

Geschreven op 22 december 2020

Terugkijkend op 2020, overdenk ik een bijzonder jaar. Ik heb sinds 4 april verschillende blogs geschreven over het ‘werken ten tijde van de corona crisis'. De eerste lock-down en in het vervolg van de maatregelen heb ik zelf kunnen door werken met inachtneming van de regels.

Een vervreemdende tijd waarin ik veel mooie momenten in mijn werk heb mogen ervaren. Zeer content ben ik met deze nieuwe website. Waarin ik die mooie momenten zijn terug te lezen in reviews.
Ook in mijn persoonlijk ontwikkelingen kan ik door de gevolgde opleiding EMDR straks een prachtig nieuw instrument toevoegen aan mijn gereedschapskist en gaan inzetten. Sinds november 2020 mag ik mezelf EMDR-practitioner i.o. noemen. Een supervisie traject volgt en ik hoop mijn master practitioner in 2021 te behalen.
Ook in 2021 wordt Bosch-Coaching gedeeltelijk vergoed door verschillende zorgverzekeraars. Vele nieuwe klanten hebben via mond tot mond reclame mijn praktijk gevonden, ik ben dankbaar dat oude klanten het in mij gestelde vertrouwen en mijn werkwijze aanbevelen aan derde. Maar liefst negen reviews waarvan zes prachtige 5 sterren google reviews mocht ik dit jaar ontvangen voor mijn werk. Ik prijs me gelukkig dat ik zo veel kan en mag bijdragen in het welbevinden vergroten van mijn klanten.

Met een uiterst tevreden en dankbaar gevoel begin ik aan mijn tijd van bezinning, en verheug me in het samenzijn met mijn gezin, om straks fris en uitgerust in het nieuwe jaar 2021 er weer volledig te kunnen zijn voor de klanten van Bosch-Coaching.

Ik wens iedereen hele fijne kerstdagen en vooor 2021 wens ik eenieder een jaar vol voorspoed, gezondheid, mooie verbindingen en welbevinden toe.
Mark Bosch