Skip to main content

Terugkijkend op november met een glimlach op het gezicht

Geschreven op 01 december 2021

Terugkijkend op november met een glimlach op het gezicht

November stond in het teken van de verhuizing van mijn praktijkruimte. Na zes jaar verhuisde ik met de praktijk van de tweede verdieping naar de begane grond in het prachtige Amsterdamse school gebouw de voormalige Creutzbergschool aan de Vijverlaan 30.

Nu ik hier inmiddels een paar weken aan het werk ben en de vele lovende reacties heb mogen ontvangen van mijn klanten over de inrichting, zit ik hier zelf ook dagelijks te genieten. De meubels die ik heb aangeschaft vallen zo mooi op hun plek en de meubels en planten die ik nog had komen nu samen tot een uitgebalanceerd prachtig geheel.

DSC 5624IMG 7351

De ruimte voelt heel fijn en geborgen, het is lichter en ruimer ondanks dat het maar 1,5 meter groter is in de lengte. Misschien dus wel op het juiste moment nu de 1,5 m weer terug ingevoerd is in de samenleving. Ik kan nu opnieuw ruim afstand houden tot mijn cliënten en zo nog steeds prima voldoen aan de geldende richtlijnen van het RIVM. Met mijn in mei 2020 aangeschafte luchtreiniger en de ventilatie van verse lucht liep ik eigenlijk al voorop in de geldende richtlijnen van het RIVM.
Opnieuw komen er nu ook weer afmeldingen na een positieve test van klanten.
Maar november stond ook in het teken van zeven intakegesprekken en het afronden van trajecten.

Ook mocht ik weer met opnieuw een hele mooie review:
Mark heeft me veel inzicht gegeven in mijzelf en mijn familiesysteem. Hierdoor heb ik overtuigingen en patronen die mij beperken, kunnen inzien en veranderen en mijzelf beter kunnen accepteren zoals ik ben. Ik vind hem prettig in het contact en doortastend. De praktijkruimte heeft een aangename sfeer en ik er was altijd een bakje verse koffie of thee (dit lijkt onbelangrijk, maar creëert wel een welkome sfeer). Ik zou Mark zeker aanraden wanneer je worstelt met je eigen beperkende gedrag. Ik vond het erg verhelderend om uit te pluizen waar het zijn herkomst heeft en heeft me zeker geholpen om begripvoller te worden naar mijzelf en mijn omgeving.
Dank je wel Suzan voor deze mooie woorden.
Maar liefst 10 reviews mocht ik dit jaar al ontvangen. Dat stemt gelukkig dat mijn werk zo helpend is voor mensen en dat ik dat terug kan lezen in de reviews.

Nog meer goed nieuws bereikte mij 28 november.

“Beste Mark Dit was verreweg je beste sessie die je bij me inleverde. Met deze sessie ben je geslaagd voor je certificaat. EMDR-practitioner. Van harte gefeliciteerd.” Mijn derde supervisie sessie voor EMDR was niet voldoende bevonden begin november. Ik leverde een nieuwe EMDR Supervisie sessie in en deze vierde supervisie sessie werd voldoende beoordeeld! Ik ben dus geslaagd voor de opleiding EMDR Practitioner. Fijn om deze prachtige tool EMDR toe te kunnen voegen aan mijn gereedschapskist.

Door de verhuizing moest er ook op de website enkele aanpassingen worden gedaan. Op de homepage moest de foto van de praktijk worden vervangen en op die van de pagina van de praktijk moesten de foto’s worden aangepast.

De RBCZ heeft hun oude logo

69F3BE5B D9BA 4FAA 81FD 15C1BD4CADCA255430016 303299215129957 2621660227700400676 n

vervangen en ook daar moest een wijzingen voor worden doorgevoerd op de website.
Kortom het was een maand vol positieve veranderingen.

Met veel energie begin ik aan alweer de allerlaatste maand van het jaar 2021 December. Tevens de laatste maand op de Nagy kalender 2021 met het thema Dialoog.

Schermafbeelding 2021 12 01 om 12.02.33

 

Het jaar 2021 lijkt voorbij gevlogen.