Jubileum jaar Bosch-coaching 10 jaar

  • Home
  • Blog
  • Jubileum jaar Bosch-coaching 10 jaar
23 december 2019

Terugkijkend op 2019, overdenk ik een fantastisch jubileum jaar. Zo beschik ik nu over een frisse nieuwe website. Mooie ontwikkelingen heb ik het afgelopen jaar door gemaakt en ik mag me sinds 13 december jl. officieel Contextueel-therapeut noemen.

Ik word nu gedeeltelijk vergoed door verschillende zorgverzekeraars en vele nieuwe klanten heb ik het afgelopen jaar mogen verwelkomen in mijn praktijk. Maar liefst zeven prachtige reviews mocht ik dit jaar ontvangen voor mijn werk en dat stemt me gelukkig. Ik ben nog steeds dankbaar dit werk te mogen doen en geniet van de intensiteit ervan.  

Met een uiterst tevreden en dankbaar gevoel begin ik aan mijn tijd van bezinning, om straks fris en uitgerust in het nieuwe jaar 2020 er weer volledig te kunnen zijn voor de klanten van Bosch-Coaching. 
Voor iedereen hele fijne kerstdagen en een prachtige jaarwisseling. 
En voor 2020 wens ik eenieder een jaar van voorspoed, welbevinden en mooie verbindingen toe. 
Mark Bosch

Je vindt mij op

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag en woensdag: 19:00 - 22:00
  • Donderdag: 10:00 - 18:00 en 19:00 - 21:00
  • Vrijdag: 9:00 - 17:00
  • Zaterdag: 9:00 - 17:00
  • Zondag: gesloten
Copyright © 2023 Bosch Coaching. Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeling en design Joomlapartner
| Realisatie door Joomlapartner