Skip to main content

De nieuwe brochure!

Geschreven op 05 mei 2020

Wilt u de nieuwe brochure ontvangen van Bosch-Coaching ontvangen? De prachtige portretfoto van Mark Bosch voor zowel de website als de nieuwe brochure is gemaakt door tw corporate fotografie. Hans Toonen en Hans Wientjens, zijn toonaangevende fotografen in binnen- en buitenland.

Hun werk wordt geroemd om hun herkenbare artistieke stijl met stijlvolle opnamen die professioneel en met zorg uitgelicht zijn. Dit leverde hun coverpublicaties in toonaangevende internationale magazines, vele BN-ers die voor hun poseerden, ze hebben vele publicaties in verschillende fotomagazines op hun naam staan.

Mail uw adresgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u krijgt de brochure gratis toegestuurd.

Voor mij staat het welzijn van het individu centraal, los van bureaucratische regels, officiële patronen, of knellende belemmeringen. Ik luister echt, zie wat er speelt en verken vervolgens samen met mijn klant de nieuwe mogelijkheden. Ik help mensen graag op weg om doodlopende paden te verlaten en het leven een vruchtbaarder wending te geven. Het doel is inzicht, persoonlijke groei en een aangenamer, makkelijker bestaan.

In een coachingstraject, vaak bestaande uit een aantal gesprekken, breng ik een proces op gang bij de. Daarin wordt gekeken naar de gedragspatronen die stagnatie veroorzaken. Ik stimuleer zelfreflectie en zelfkennis, heb aandacht voor het achterliggende leed en laat de klant vooral opnieuw naar zichzelf kijken.

Door de juiste toon te treffen, vasthoudend, realistisch en geduldig te zijn, èn door oog te hebben voor détail, kan ik in beweging zetten wat vast zit. Mijn kracht is om op de juiste toon af te stemmen op de klant. Ik durf zaken te benoemen die onderhuids spelen.

Mijn onafhankelijkheid geeft mensen het gevoel vrijuit te kunnen spreken. Meestal sla ik de spijker op zijn kop. Ik zet mij maximaal in opdat mensen zich gesteund, gehoord en gezien voelen. Een andere kwaliteit is mijn onafhankelijke, verfrissende aanpak, waardoor mensen in beweging komen.

Er kan er gekozen worden voor langere of korte trajecten, al naar gelang de complexiteit van de problematiek en de wensen van de klant. Wilt u de nieuwe brochure ontvangen mail uw adresgegevens naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ben je benieuwd naar ervaringen van klanten van Bosch-coaching kijk dan eens bij de reviews. 

De brochure:

Brochure BC jpeg

Brochure