Skip to main content

Bosch Coaching 11 jaar

Geschreven op 01 april 2020

Bosch-Coaching 11 jaar!

In deze vervreemdende maanden van de Corona crisis is het toch 1 april 2020 geworden en dus alweer 11 jaar geleden dat ik Bosch-Coaching inschreef bij de kamer Van Koophandel.

Mooie ontwikkelingen heb ik de laatste jaren door gemaakt zo wordt ik tegenwoordig gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering, voor mijn werk door verschillende grote zorgverzekeraars. Ik heb de vierjarige opleiding tot contextueel therapeut aan de Nagy Academie afgerond. En start ik in oktober een EMDR opleiding.

Nu 11 jaar later ben ik nog steeds dankbaar dit werk te mogen doen en geniet ik nog elke dag ondanks de Corona crisis van de intensiteit ervan. 

Een afspraak maken kan via het contact formulier of telefonisch.