Bosch-Coaching is de coachingspraktijk van Mark Bosch (1963). Sinds april 2009 heb ik mij gevestigd als zelfstandig psycholoog-coach en begeleid ik mensen in veranderprocessen.

Wie?

Iemand noemde mij ‘van nature een eigenzinnig, creatief en liefdevol mens’ en daar kan ik mij wel in vinden. Jarenlang heb ik gewerkt in de hulpverlening, waar ik veel ervaring heb opgedaan in het begeleiden van dak- en thuislozen en mensen met een psychische handicap. Met groot plezier heb ik mijn kennis verdiept en vaardigheden vergroot middels een studie psychologie en diverse coachingsopleidingen. Het certificaat “Onorthodox Coach” heb ik in 2007 en het getuigschrift Bachelor Toegepaste Psychologie in 2010 behaald. Om mezelf blijvend te ontwikkelen heb ik in 2014 een opleiding Positieve Psychologie afgerond en volg ik momenteel een 4 jarige specialisatie tot contextueel therapeut. De twee jarige basis opleiding tot Contextueel hulpverlener ” Grondbeginselen” heb ik in 2017 afgerond.

Voor wie?

Voor verschillende vraagstukken kunt u mij consulteren. Dit kan als particulier maar ook als organisatie, waarbij u tegen vraagstukken aanloopt met bijvoorbeeld een werknemer. Vragen kunnen zijn: Ik loop vast in mijn werk hoe krijg ik nieuw perspectief? Haal ik wel alles uit mezelf? Hoe krijg ik zaken die privé spelen in beweging? Ik mis iets in mijn relatie, hoe maak ik dit bespreekbaar? Wil ik dit werk tot aan mijn pensioen blijven doen? Hoe moet ik nu verder na mijn ontslag? Ik zit niet lekker in m’n vel, kan ik daar wat aan veranderen? Kortom: voor allerlei vragen waar u, of uw personeel, in het dagelijks leven mee geconfronteerd wordt en waar u een antwoord op zoekt, kunt u terecht bij Bosch-Coaching.

                                                           Direct Contact: 06-27202468

Wat?

Het welzijn van het individu staat voor mij centraal, los van bureaucratische regels, officiële patronen, of knellende belemmeringen. Ik luister, zie wat er speelt en verken vervolgens samen met de klant nieuwe mogelijkheden. Ik help mensen op weg om doodlopende paden te verlaten en het leven een vruchtbaarder wending te geven. Het doel is inzicht, persoonlijke groei en een aangenamer, makkelijker bestaan.